Eten op Aarde
Van oeroude boeddhistische eetprincipes tot parttime vleesverlaters, van Thaise poffertjespan tot Japanse picknickdoos, van gedroogde kakkerlak tot witte truffel.
![](../images/beeld_etenopaarde.png)
Eten op Aarde gaat over eettradities en ingrediënten uit de hele wereld. Over de geschiedenis van eetculturen, voedseltaboes en oude en nieuwe inzichten over eten en gezondheid.
![](../images/roasted-cockroaches_2_200.jpg)
klik op beeld om boek pagina's te vergroten
Eten op Aarde in de pers
"Duizelen na een culinaire wereldreis."
Henrico Prins, de Volkskrant
lees verder >
|
|
![](../images/Eten-op-Aarde.png)
Productie:
Stichting Madame Jeanet i.s.m. Uitgeverij Pereboom, Bussum
Ontwerp:
Karelsen en Den Besten, Rotterdam
Idee, samenstelling en tekst: Linda Roodenburg
Prijs: € 24,50
Ingenaaid 336 pagina's
Eerste druk: maart 2007
bestellen >
|